Kuvapostaus. Rentoa humputtelua Annilla. 23.2

lauantai 5. maaliskuuta 2016


Menin tiistaina Annilla ensi kertaa ilman satulaa ja kyllä täytyy sanon että ei ollut ehkä kipeän häntäluun kannata paras ratkaisu. Aluksi haahuilin uran sisäpuolella tehden voltteja ja taivuttelin tammaa, molempiin suuntiin.
Sitten aloin ravaamaan ja jatkoin ympyröien tekoa, tai anakin yritin koska anni ei suostunut ravaamaan kun kääsin sen ympyrälle vasemmassa kierroksessa. ja syy oli se että jännitin omia jalkoja, estäen näin Annin etenemisen.
Kun yritin saada jalkoja rennoksi pitkälle alas, niin Anni pääsi paremmin eteen Myös tässä asiassa huomasin toispuoleisuuteni. Sillä oikealle mentäessä vasen jalka jännittyi kun taas sain oikean rennoksi.

No ratkaistiin asia sillä tavalla, että ravasin ensin helpompan suuntaan ja vaihdoin sitten suunta ja ravasin vaikampaan suuntaan jollon sain lopuksi molemmat jalat rennoiksi. :)

Nostin myös kerran oikealle laukan, vasemmalle en sitten nostanut, ehkä ensi kerralla.

Lopuksi tein Annin kanssa, hieman maastakäsittelyä. Talutin sitä ja kokeilin miten tamma pysähtyy. Aluksi se painui surutta ohi mutta kun tein pysähdykset napakasti ja suoristin selän ja jännitin hieman hartioita, niin tamma alkoi hieman ottaa minua tosisaan. :)

Nyt päästän teidäet katsomaan kuvia.


Mitäs piditte tälläisestä, kuvapostauksesta? Löytyykö kuvista suosikkia? 

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Itse en oikein löydä suosikkeja, sillä kaikki on niin kivoja! Anni menee tosi nätisti sun kanssa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, kyllä Anni on ihan kiva, vaikka, se onkin hieman hidas heräämän, mutta lämmetessä ei ole hidasta nähnytkään. :)

   Poista
 2. Kiva postaus!Hauska toi 15.kuva:)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus. Tykkään kuvasta joka on otettu edestäpäin. Onko vinkkejä jalkojen rentouteen? Itellä niiden kannsa ongelmia kun menee ilman satulaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. No riipuu vähän että, onko sulla molemmat jalat jännittyneinä vai vaan toinen? jos on vain toinen puoli, niin suosittelen ratsastamaan ensin jännittyneen jalka sisäpuolella niin pitkään, esim voltteja tai ympyröitä käynissä ja ravissa, että jalka rentoutuu. :)

   Poista
 4. Kiitos paljon täytyy testata :)

  VastaaPoista
 5. Menin viime vuonna usein Liisillä tunneilla.en ole kuin ihan ekalla leirilläni mennyt ilman satulaa.ja hevonen oli suokki kuten sekin.

  VastaaPoista