Kisakauden avaus 19- 21.2 .2.2016

torstai 25. helmikuuta 2016


Pahoittelen jo etukäteen, perjantain tunnin olematonta materiaalia.

Perjantai. 

Perjantaina tunnin aihe oli tervehdykseen tulo ja ravipääty-ympyröitä. Ratsastin Nooralla, ja olin todella tyytyväinen, sillä se toimi todella kivasti ilman raipaa koko tunnin.
Ensin teimme avoja ja sulkuja käynnissä ja ravissa ja sen jälkeen tevehdykseen tuloa käynnissä ja Noora toimi todella hyvin. Kun vaan muistin itse olla rauhallinen.

Sitten tulimme tervedykseen ravissa, sekin sujui ihan hyvin. Noora oli niin super. Seuraavaksi jakaanuimme 2 pääty-ympyrälle, hakemaan ympyrän muotoa ensin käynnissä, sitten ravissa molempiin suuntiin.

Lopputunnista ravailimme uralla vaihtaen suuntaa ja sitten kävelimme loppukäynit uran sisäpuolella käyttäen koko maneesia.


Illalla pääsin katsomaan kaverin estevalkkua. Sain otettua huimasti kivoja kuvia sieltä.
Lauantai.

Ammupäivällä sain Annin ja menin silläkin ilman raipaa, meitä oli viisi ratsukkoa. Teimme alkuun parit tervehdysharjoitukset käynnissä ja ravissa. Sitten teimme ravipääty-ympyröitä ja sitten oli laukan vuoro.

Kolme muuta menivät keskemmälle kävelemään ja 2 laukkasi uralla, molempiin suuntiin. Anni oli todella innoissaan.


Sitten treenasimme radat läpi. Anni toimi muuten hyvin mutta se säikähti, kun joku turvahevosista pärskähti ja sen jälkeen loppurata olikin yhtä sählinkiä. No sain taisteltua molemmat radat läpi, vaikka ravi ohjelma menikin lopusta huonosti.
Rakensimme kouluradan ruuan jälkeen ja sitten ratsastimme radat vielä aidoissa läpi. Tällä kertaa molemmat radat onnistuivat mun osalta ihan hyvin. :)


Sunnutai.

Sunnutaina heräsin jossain 7 pinnassa ja loikoilin hetken lämpimässä peiton alla, sitten nousin ja menin aamupalalle.

Sitten kävin vaihtamassa kisavaateet ylle, paitsi takin ja menin talliin odotamaan että porukat tulisivat ja pääsisimme hakemaan hevosia sisälle. Lopulta pääsimme hakemaan hevosia. Hain Saran kanssa Sallin.
Kun Annoi tuotiin sisälle, aloin laitamaan sitä kuntoon.

Verkkasin ensimmäisen ryhmän kanssa ja olin omassa ryhmässä toinen lähtiä. verkka meni ihan hyvin, tammassa löytyi vauhtia. Laukkaohjelma meni ihan kivasti ja Annimaiseen tyyliin, vauhdikaasti.

Sain pisteitä 149.5  ja 71.19 % tullen kakkoseksi. :)Raviverkassa Anni vaikutti hieman hitaalta ja jouduin pyytämään sitä eteen aika vahvasti. Olin myös ravi ohjelmassa toinen lähtiä.

Kun olin lämmitellyt ja tuomari vihelsi ja käänsin keskihakaisijalle, niin tamma heräsi. Rata oli hivenen vauhdikas, mutta en päästänyt Annia juoksemaan alta.

Lopputulos oli 127,5 pistettä ja prosentteja 70.83 ja luokan voitto!

P.S Ratavideo tulee heti kun sen ehdin kasata!

Mitäs tykkäsitte postauksesta? Oletteko te jo avaneet kisakauden, jos olette niin millä menestyksellä?

11 kommenttia:

 1. Onnea hienoista tuloksista! :) Kiva postaus!! :D

  VastaaPoista
 2. Menipäs teillä kisatreenit ja ekat kisat hyvin! (: Onnea sijoituksista ja muutenkin hyvistä radoista & prossista!
  Itse en ole kisakautta vielä avannut - enkä tiedä milloin avaan. Pe-su on kuitenkin luvassa koulukurssi (vuokraponi -Muhkulla), jonka aikana harjoitellaan & viimeisenä päivänä mennään koulurata! :)

  P.S. Mobiililaitteella lukemista helpottaisi huomattavasti, jos teksti olisi asetettu mobiiliksi. Lukija voi mobiililaitteella kuitenkin vaihtaa mobiilin tietokoneversioon, jos haluaa, muttei pysty toisinperin tekemään. Sivun ollessa mobiilina niin sen lataaminen puhelimen tms. kautta ei kestä kauaa ja kaikki näkyy oikein :)


  The Little Dreamer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ja onnittelista ;) Nyt teksti on asennettu mobiiliksi.

   Poista
 3. Voi Jenny mä ihmin missä välissä kerkesin suoakin tulla vahtamaan ei oo mitään muisti kuvaa valokuvanäköjää kertoo kaiken😁 tinka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä? mä en ymmärtänyt yhtään mitään, tästä sun kommemtistasi....

   Poista
 4. Hyvä Jenny, onnea! Itse en ole vielä kisakautta avannut, mutta eiköhän sekin kohta ala ;) olisi kiva jos kävisit laittamassa blogiini kysymyksiä kysymyspostausta varten! :)
  http://kaunisponiksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Onnea Jenny! Aivan mahtava aloitus!

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvät pisteet sait!:)Minun kisakauteni olisi pitänyt alkaa kaksi viikkoa sitten mutta heppani ei mennyt tarileriin.Mutta seuraavat kisat ovat 2 viikon päästä.

  VastaaPoista