Kysymyspostauksen vastaukset 1/2 tekstinä

maanantai 16. marraskuuta 2015


Mikä on lempihevosrotusi? Haflinger, suomenpienhevonen, vuonahevonen, Arabi

Jos pääsisit tapaamaan viittä hevosbloggaajaa ja ratsastamaan heidän blogissaan esiintyvällä hevosella, ketkä haluaisit tavata ja millä hevosella haluaisit ratsastaa?

1. http://pysteliina.blogspot.fi  Blogin kirjoittaja Ella olisi kiva tavata ja Pystellä olisi kiva ratsastaa

2. http://kvitafjord.blogspot.fi  Ella olisi myös kiva nähdä ja Kiialla olisi varmaan todella kiva ratsastaa

3. http://savuella.blogspot.fi Myös Savu-ponin emäntä olisi kiva nähdä livenä ja Savua olisi kiva kokeilla.

4. http://kouluratsastuksenmatkassa.blogspot.fi/ Jeroa olisi myös kiva ratsastaa ja myös Jeron pirteä emäntä olisi mukava tavata.

5, http://suokkeillen.blogspot.fi/ Matilda, Elina, Voitto ja Sade olisi kiva nähdä ja Sateella olisi myös kiva ratsastaa.


Mikä on parasta bloggaamisessa? Se kun saa kirjoitaa rakaasta harrstuksesta ja saada positiivista ja rakenttavaa palautetta.

Jos saisit oman hevosen, millainen haluaisit sen olevan? Ensinäkin pienikokoinen, että sitä on helppo käsitellä. Väri saisi olla joko harmaa, voikko, ruunikko tai musta. Ikä saisi olla jotain 8-13 väliltä. Luonne: kiltti, nöyrä, ihmisläheinen. Sukupuoli; Ruuna tai tamma. Rotu: pienois-suomen hevonen tai risteystysponi, new forest tai haflinger.

Mikä on ikimuistoisin kokemuksesi hevosten kanssa? Niitä on aikas monta. No esim, Se kun leikin Paulin kanssa maneesissa ja myös ne kaikki ahaa- elämykset ja ne hetket kun ratsatat ja saan sellaisen tunteen että hallisen tämän hevosen/ponin ja voin luotaa siihen täysin, tapahtui mitä hyvänsä.

Jos saisit toivoa kolme asiaa, jotka toteutuisivat, mitä toivoisit? 1. Että saisin joko Pauulin omakseni, tai saisn oman hevosen /ponin. En ikävä kyllä keksi 2 viimeistä.

Lempihevosesi? Salli!

Kolme lempiblogiasi? Elämäni valttikortti, Dancing on four legs, Unelmien musta.

Mikä sai sinut aloittamaan ratsastuksen? Ensin se oli terapiamuoto, sitten siitä kehittyin aasiratsastuksen, ja sopivan tallin myötä, rakas harrastus.

Mieleenpainuvin ja onnistunein hetki hevosharrastuksen parissa? Niitä on aikas monta, mutta yksi on varmaan se kun hyppäsin Paulin kanssa ensimmäistä kertaa 40-50 cm. Esteet pienenä ratana, antaen ponin laukata ihan kunnolla, ilman että itse jännitin ja himmasin vauhtia.

Milloin kiinnostuit hevosista, ja milloin aloitit ratsastuksen? Hevoset tulivat aasien jälkeen, aloitin varmaan noin 9-10 vuotiaana.

Mihin kiinnität huomiota ensimmäisenä blogeissa? Ulkoasuun, sitten tekstiin, kuvien laatuun jne,

Kadutko blogin aloittamista? En päivääkään.

Missä olet mielestäsi hyvä hevosten kanssa/ratsastuksessa? No omasta mielestäni olen kohtuu hyvä

Onko sinulla pahinta heppakokemusta, mikä? Se kun menetin, hevosen jota olin vasta oppinut rakastamaan uudestaan ja uudella tavalla.

Entä mikä on parhain heppakokemuksesi? Niitö on liian monta.

Kivoin hevonen jos Paulia ei lasketa? Vastaan tähänkin että Salli.

Parasta special olympics kesä maailmankisoissa? Kaikki, paitsi ensimmäinen yö. :)

Montako ratsastajaa teidän ratsastuksen SO-ryhmässä on? En osaa sanoa.

Paulin paras poni/hevoskaveri? Pihla.


Maisteletko koskaan hevosten rehuja? Juu, aina kun vaan on mahdollisuus.

Mikä on kaikista suurin unelmasi? Se että pääsin Losiin kisaamaan ja voitin.

Minkä hevosen ostaisit itsellesi, jos sinä saisit valita ihan minkä tahansa? Miksi? No Varmaan Pauli, mutta koska tässä kysytään hevosta, niin Salli. Koska se on vaan niin ihana. Se on vaan niin mielityshaluinen ja söpö. Minun pieni, suuri punaiseni. <3

Mieleenpainuvin ja onnistunein hetki hevosharrastuksen parissa? Niitä on ihan liikaa, mut jos vaikka yhden nyt laitaisi.


Losin matka.Tässä tämä nyt oli toivottavasti tykkäsitte vastauksistani.

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus,itselläkin on myös tuo hevosen menettäminen kun olin juuri oppinut luottamaan / rakastamaan sitä:(♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, niin ähky on kyllä salakavala, varsinkin kaasuähky.

   Poista
 2. Toiveita joulukalenteriin: suosikkikuvasi hevosesta laitumella, vauhdikas kuva, kisakuva, pusukuva ja aurinkoinen ratsastus sekä talviaiheinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja luukuehdotuksistasi. Kaikki ovat käytettäviä. Kiitos.

   Poista
 3. Hyvä postaus! Sun postauksia on aina tosi kiva lukea kun kirjoitat niin mukaansatempaavasti ja mielenkiintoisesti. Ja me parhaamme mukaan yritetään järjestää niin että päästäisiin pian kattomaan Liisiä ja sua! Luultavasti ihan viimeistään sitten jouluna. :) Ja rakkaan menetys on aina tosi rankkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista, Elina. En usko että pääsen tallille joulun aikaan, mutta jos pääsisitte ennen joulua, niin olisi kiva. :) olisi todella kiva, saada teidän ottamia kuvia ja videota.

   Poista
 4. Mun piti kommentoida tähän jo ajat sitten, mutta se unohtui, joten päätin tulla nyt vähän myöhässä kommentoimaan :) Mutta siis kiva postaus ja hienoja kuvia! Sinutkin olisi kiva joskus tavata ja ehkä vielä joskus on mahdollista, että pääsisit kiipeämään Pysten selkään tai katsomaan sen tulevaa varsaa... :D

  Ja sitten vielä joitakin ehdotuksia siihen joulukalenteriin:
  - epäonnistuneita kuvia
  - Jonkun hevosen ilmegalleria
  - Jouluisia ja talvisia kuvia
  - Parhaat ottamasi kuvat
  - vuosi 2015 kuvina

  P.S. Minullekin saa käydä laittamassa kysymyksiä kysymyspostausta varten ;)

  VastaaPoista