keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Sitä sun tätä. :) ja paljon, ja vielä kerran pajon kuvia!


Heissan  lukijaani!

Päätin tehdä tässä, pienen kuulumispostausksen ja samalla näytää teille joitain uusia kuvia. :) Aloitan keskiviikosta koska, kerroin jo tiistain tunnista kuvien kera. (pääset lukemaan sen painamalla tästä.)

Varoitus! Sisältää paaaaaaaaaaaaaaaljon kuvia!

Keskiviikko

Keskiviikona pääsin pitkästä aikaa kärryajelulle. Meidän tallimestari, tuli hakemaan mua talillta ja tallitiellä vaihdoimme paikkoja, siten että Minna otti mun kameran ja nousi kävelemään, mä Hopilon ohjakset ja sitten kun pääsimme tielle, Minna sanoi tietyn kohda, (valopylväs) jonka kohdalla, saisin nostaa ravi ja hölkkäsi itse jonkin matkaa, edelle ottamaan kuvia. Kävin tien päässä, kääntymässä ja tulimme takaisin, käyntiä ja ravia.

Kärryajelun kuvasaldon. Kertokaa tokisuosikkinne. :)

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Päivän vuokriksella, menin jälleen Annilla ja se oli aluksi hieman tahmea, mutta loppua kohden se alkoi herätä. Teimme ensiksi käynnin ja ravin hidastamista ja siirtymiä. Sitten vaihdoimme suunnan tehden toiseen suuntaan saman. Sitten kaikki laukkasivat yksitellen uralla, molempiin suuntiin. Tunnista ei ikävä kyllä ole kuvia, joten tiistain kuvilla menään. ;)

Tunnin jälkeen, hoidin Annin pois ja aloin laitamaan Paulia valmiiksi, sillä minäkin sain ilon osallistua monissa, blogeissa pöyrivään muoti-ilmiöön, nimittäin studuiokuvaamiseen. :) Kun pojalla oli suitse päässä, 3 kaveriani, minä ja poni painutiin pihalle ottamaan noita upeita kuvia.

Aluksi Pauli oli ihan hämmillään, kun yksi kavereistani talutti sen tyhjilään, olevaan pikkutallin oviaukoon. Ensi poni tuli ulos ja se piti viedä takaisin.

Lopulta poika asettui, ja kaveri pystyi antamaan kameran laulamaan. Kuten me kaikki valokuvaajat tietämme vaikka ottaisimme, miljoona kuvaa, niin vain 15 / !0 % niistä ovat onnistuneet. Joten Paulista saatiin vain kolme hyvää kuvaa. Valitkaa suosikkinne.

1
2
3
Kun olimme valmiit Paulin kanssa, vein ponin kehujen saattelemana takaisin karsinaan, riisuin suitset ja annoin oikeutetut namipalat.

Seuraavaksi menin katsomaan, kentälle meidän 4 v.n liinassa irroittelua. Loistawa oli intoa täynnä. Tässä "hieman" paljon kuvia siitä. :) Suosikkinne?

1 & 2

3 & 4

5 & 6

7

8 & 9

10 & 11

11
Suunnanmuutos.
 12, 13 & 14 . Tämä kolmen kuvan sarja on otettua Sarjanakuvauksena. :)


15, 16 & 17
 
18 & 19

20 & 21 & 22

Sitten oli vuorossa meidän, kolme villikkoponia. Ensin oli Koralli. Kaikki kuvat (c) minä paitsi, toi pukkikuva on kaverin ottama.
1 & 2

3 & 4

 6 & 7

 7 & 8

9 & !0

 11 & 12

 13 &14Seuraavaksi vuorossa oli, meidän pieni valkea, Peppi.

1 & 2

3 & 4

 5 & 6

7 & 8

 9 & 10

 11 & 12

13 & 14


Kävin vielä Neten kanssa kävelemässä, Netellä oli jälleen yskää, joten se ei saanut juosta, joten tyydyinmme köpötelemään kentällä pari kierrosta.

1 & 2


3 & 4

5 & 6

7 & 8


Tässä viime viikon kuulumisia kuvien moudossa. Seuraavaksi saatte Harjun leiriltä postausta. :) Kommenttia oli kiva saada. Nähdään taas! 

T: J

16 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus! Kaikki kuvat oli tosi kivoja, eli vaikee valita parhaita mistään ;)

  VastaaPoista
 2. liityin lukijaks :) tosi kiva blogi ja ihania kuvia! :) http://emmajjjosefina.blogspot.fi/ tossa mun blogiin linkki jos haluut käydä liittymässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja tervetuloa. Liityin lukijaksi ja heitän komaa heti kun ehdin.

   Poista
 3. kuvaan aika paljon eläimiä.lähinnä laamoja mut myös muitakin eläimiä, esimerkiksi hevosia.Lilystä onkin jo aika monta kuvaa.Lily on niin kuvauksellinen.

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! tee lisää! olet mahtava kuvaaja!

  VastaaPoista
 5. mahtavia kuvia! jos sen parhaan osaiskin valkata kun KAIKKI on yhtä hyviä!

  VastaaPoista
 6. ihanii kuvia.etenki toi kun Koralli juoksee.

  VastaaPoista
 7. milloin Anni menee eläkkeelle jos tiedät.vai onks tietoo.

  VastaaPoista
 8. siis kun Anni on jo 20 v.ennen hevoset meni kun ne oli 15 v.eli Annin pitäs jo olla.

  VastaaPoista
 9. joku video Annista vois tulla.minkä nimisiä on yksärit?

  VastaaPoista
 10. Noora vois olla mukana.se on ihana.milloin menit sillä viimeks?

  VastaaPoista
 11. Noora on matala.se on mun lemppari.Noora on kaunis.minä tosin olen keskittynyt hoitamaan muita eläimiä .

  VastaaPoista
 12. olis kiva nähdä susta video jossa ratsastat Nooralla. minkä nimisiä on tallin yksityiset ja minkä niminen on uusin yksityishepo?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mull on youtube kanavalla on useampi video missä menen Nooralla. Mene youtubeen ja hae Jenny K niin löydät mun tilin.

   Tallin yksärit ovat Masa, Z ja Osku. Osku on uusin.

   Poista
 13. Tiedätkö mikä Loisteelle tuli kun se piti lopettaa? kuulemma ähky.se oli ihana.Loiste oli kiva.

  VastaaPoista