perjantai 23. tammikuuta 2015

Mitä toivot blogiltani tänä vuonna?

Jep, ajattelin tehdä tälläisen postauksen, koska haluaisin tietää mitä te lukijani haluatte enemmän tai vähemmän lukea blogistani ja ideoita siitä, miten ylipäätään voin kehittää blogia paremmaksi.

Haluaisin tietää myös, mikä saa sinut lukemaan blogiani, mikä siitä tekee mielenkinntoisen ja mitä te tykkäätte lukea eniten.
Haluatteko hevsotelua lisää vai kaipaatteko enemmän kenties ripausta lifestylea? Esimerkiksi tuote/ostosesitelyjä, kun ostan jotain uusia ratsastustarvikkeita?


Voisitteko vastata kommenttilootaan näihin kysymyksiin:

- Miksi luet blogiani?
- Minkälaiset postaukset ovat kiinostavia? (Mm: Ratsastuspostaukset, Valmennuspostaukset, Kisapostaukset.)
- Mikä blogissani on hyvää / hunoa?
- Minkälaisia postauksia tykäät lukea eniten? Entä vähiten?
- Mikä postaus on ollut mieleenpainuvin? Onko sinulla suosikkipostausta?
- Miten löysit blogini, kaunako olet lukenut sitä ja monta kertaa viikossa, keskimäärin käyt blogissani?


Nyt pallo on teillä hyvät lukijat, sanokaa rohkeasti mielipiteenne. Risut ja ruusut ovat nyt enemmän kun tervetulleita.

P:s Seuraava ratsastuspostaus tulee viimeistään ensi kuussa.

7 kommenttia:

 1. Hei. Löysin sattumoisin blogisi ja kuvissa näkyy jokunen tuttu heppa. Kävin joku vuosi sitten pihlajassa kaverini mukana katselemassa hänen tuntejaan ja silloin ihastuin paikan suokkeihin. Varsinkin Ralli tai Ralle niminen suokki vaikutti mukavalta. Mitä siis kuuluu suomihummeleille, mitä Rallelle ja ratsastatko sillä itse? Kuvistasi en tätä ruunaa löytänyt, liekö siis vielä siellä.

  terveisin, Moona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, moona. Ikävä kyllä Ralli on myytty viime vuonna. Mutta muille tallin suokeille kuuluu hyvää. Ja uskon kyllä että Rallikin nautii olostaan nykyisessä kodissaan. :)

   Poista
 2. Kiva kun vastasit. Voi harmi että Ralli on poissa. Oliko tuo millainen tapaus ratsastaa? Vaikutti ainakin karsinassa lutuiselta kaverilta. Itse en ole ratsastanut moneen vuoteen, mutta pikku hiljaa lämmittelen harrastusta uudelleen. :)

  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, en koskaan mennyt koskaan sillä. Mutta reipas se oli, mitä mä näin.

   Poista
 3. Löysin: Luin yhtä lehtiartikkelia ja siitä huomasin, että olen jutellu sun äidin kanssa joskus kauan sitten. Hän kertoi silloin sun ratsastusharrastuksesta ja nyt kun mun oma tyttö (joka silloin oli vasta vauva ja juuri meille muuttanut) on hurahtanut myös ratsastukseen, oli pakko tulla katsomaan mitä sulle kuuluu :)

  Eli ekaa kertaa vierailen, mutta ajattelin vinkata tytölle, kun hän katselee joka päivä kaikkia hevosvideoita yms.

  En seuraa mitään blogeja säännöllisesti, mutta ehdottomasti parasta kuvien lisäksi blogissasi on kirjoitustyyli: reilu ja positiivinen! Eihän kaikki mene aina ihan putkeen, mutta näyttäisi siltä, että et jää harmeja märehtimään suotta. Ihana asenne tuollainen!

  Tuote-esittelytkin on kivoja, varsinkin jos kerrot mitä hyvää/ parannettavaa esittelemissäsi tuotteissa on. Mun tyttö on myös aika pikkuinen, niin esim. lämpimiä ratsastussaappaita on vaikea saada tarpeeksi kireälle. Kun jalkaterä on sopiva (inhoaa sitä jos varpaat hipaiseekin kärkeä), melkein koko hänen jalkakin hukkuu sinne varteen...(on siis nyt 11v) Oletko sinä löytänyt varusteita jostain hyvästä paikasta (mistä?), vai onko jotain kannattanut teettää jossain?

  Heppaneidin äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jo on laaja kommentti. Näin laajaa kommenttia. en olekaan koskaan saanut. :) Kiva että blogini kiinostaa monia, ja kiitos kivasta palauteesta.

   No esimerkiksi Hööksistä ja Horzesta ostan osan tavaroistani. Sieltä on aina löytynyt juuri se mitä haetaan. Jopa minulle jolla on lyhyt / pieni vartalo, niin löytää sieltä hyvin. :)

   Poista
 4. Löysin: kun näin susta ja ponista kuvan.Miksi luen Blogiasi: ihailen sinua! special olympics forever!
  mikä blogissasi on hyvää/huonoa? kaikki kuvat on upeita ja jutut ihania! millaiset postaukset ovat kiinnostavia? kaikki mikä kertoo eläimistä.myös se mitä teet jos matkustat jonnekkin lomalle olisi
  kiva lukea.mistä postauksesta tykkään lukea eniten? eläimistä.entä vähiten? Vaatekaupassa käynnistä.sen jokainen tekee muutenkin.
  mikä postaus on ollut mieleenpainuvin? sun kisapostauksesi.suosikkipostaus on se jossa olet ilman satulaa.oon lukenu ehkä 2-3 vuotta.näin sut kerran leirillä muutama vuos sitten!

  VastaaPoista