Mennyttä ja tulevaa -haaste 2014

keskiviikko 31. joulukuuta 2014


Mennyt vuosi 2014


Parhain muisto? 

Ehdottomasti tämä päivä 18.9 kun postissa saapui mustaa valkoisella. :D ja 20.8. Kun sain aloitaa Paulin vuokraamisen. :)Hunoin muisto? 


Harjun mestaruudet 18- 19.10 ehdottomasti. Olen niin voitotahtoinen ja hävinnyt, tämän kisakauden aikana harvoin niin kolmas ja neljäs sija eivät mieltä kohentamneet.

Minä suorastaan masennuin kisojen jälkeen ja ratsastuksesta meni intohimo. Tallillekaan ei pahemmin tehnyt mieli. Edes Paulilla ratsastus ei kohentanut mieltä, vaikka yleensä se poni saa minut hymyilemään pelkästään, läsnäolollaan. :/ 


Vuoden kaviokas?


Nora, koska menin ensimmäiset kisani sillä ja tulin toiseksi 27, 14 prosentilla. :) Hyvä me!Vuoden vaikein kaviokas? 

Pihla. Koska se oli alkanut temppuilemaan, sillä lailla että jotkut ratsatajat jopa putosivat sen selästä. Se vaan saattoi ottaa täysin varoittamatta kiitolaukat ihan yhtäkkiä. Sain kokea kyseisen vauhdin 2 kertaa. Opetajallekin se teki näitä syöksyjä ja kerran jopa yritti lähteä, maneesin avoimesta ovesta ulos. :/Vuoden kuva? 


Vuoden harrastus?

Ratsastus.Uuden vuoden lupauksesi?

Luipaan koitaa tehdä parhaani Los Angelelissa, tuoden kunniaa ja mainetta kotiväelleni ja kotitallilleni. :) Sitten voisin tehdä myös blogia koskevan lupauksen, että koitan olla aktiivisempi ensi vuonna ja saada enemmän kuvia ja videoita tänne. :)Tuleva vuosi 2015


Tavoiteet äsken laitamaasi vuoden lajiin?

Tavoiteet ovat melkein samat kun viime vuonna, mutta nyt panoksia on korotettu, kun lähden edustamaan suomea Los Angeleliin. :)


Aijoitko onnistua pitämään uuden vuoden lupauksesi?

Aion. :)


Mitä uutta lajia haluaisit kokeilla?

Hiihtoratsastusta.

Jokin muu tavoite?

saada kokeilla Paulin kanssa, ilman kuolaimia ratsastusta ja hypäämään isompia esteitä, päästä hypäämään edes kerran Noralla ja kokeilla vikekllystä. :)


6 kommenttia:

 1. Moi Jenny! Olipa kiva löytää sun blogi, mä olin sillon syksyllä avustamassa Kiuruveden leirillä :) Iha mahtava juttu, että loi Los Angelesin kisamatka varmistu - onnea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tervetuloa lukijaksi ja kiitos kommentistasi.

   Poista
 2. Moi, Koskas vastaat niihin kysymys postauksen kysymyksiin?
  Mites joulu ja uusivuosi meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun ehdin. :) Luultavasti ensi viikolla. Ja joulu meni ihan kivasti ja uusi vuosi vaihtui koiran seurana kellarisa rauhoittavana ollessa. :)

   Poista
 3. Mites se kysymys vastauspostaus ne vastaukset?

  VastaaPoista
 4. minä haluaisin joskus kokeilla laamalla, muulilla ja lehmällä ratsastusta.
  aion perustaa eläinten vanhainkodin/ turvakodin. pidän kaiken maailman eläimistä kaverini Sissi on ihana vaikka ei kai ole puhdasrotuinen?! toivon myös, ettäparaagility ja vielä laama-agilitynä olis olympialaji.

  VastaaPoista