Viikon 40 talleillut, Kuvapostaus. Paljon kuvia. :)

torstai 9. lokakuuta 2014

Eli siis nyt kerron neljästä päivästä, jotka vietin tallilla. Aloittakaamme maanataitsa.

Maanataina menin Pihlalla pitkästä aikaa. Harjoittelimme ratoja. Alkuverkassa teimme voltteja käynisä ja ravissa, ja laukkasimme 2:lla pääty-ympyrällä kummpaankin suuntaan.

Pihlis toimi todella hyvin aluksi, ja kun menin suorittamaan radan niin kaikki meni hyvin, puoleen väliin ja jostain syystä, kun olin aikeissa tehdä toisen suunnan laukkapääty-ympyrän, niin Pihla otti ja ryntäs kentän toiseen päähän. Siirsin sen raviin ja tulin jatkamaan radan lopuun ravissa.

Ma tunnista ei ikävä kyllä ole kuvia, joten joudutte tyytymään Pihliksen vanhoihin kuviin ja muihin jotka eivät edes Ma tuntiin liity.
Eritäin väsynyt Havanna.


Tiistaina. Ennen omaa tuntia, kävin kaverin kanssa putsaamassa Paulin tarhaa ja otin samalla ponista paljon kuvia.
1
2
3
4
Sen jälkeen, kävimme juoksuttamassa, meijän kolme pikkuponia. Neten, Pepin ja Korallin liinassa kentällä
Ensin oli Peppi. Se liikkui aluksi ihan hyvin, kävimme kaikki askel-lajit läpi, mutta sitten kun vaihdoimme toiseen suuntaan, niin Peppi ei ollut halukas menemään mihinkään. No aikamme kokeiltuamme, annoimme periksi ja veimme sen talliin.
5
6
7
8
9
10
11
Sitten oli Korallin vuoro. Sillä riitti virtaa jälleen kerran, ja se nosti kylläkin ravin ilman lupaa, mutta katsoimme sillä kertaa sormien läpi. Laukkain nousi ilman ongelmia ja raviin ja käyntiin siirtyminen, onnistui hyvin ja niin pääsimme vaihtamaan suuntaa. Tällä kertaa pyysimme Korallia kävelemään, edes hetken ennen kun siiryimme raviin. Laukassa Koralli innostui taas ja heitti myös parit pukit. :)
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Seuraavaksi oli Nette- rouvan vuoro. Neteklläkin riitti meno haluja. Ravauttimme Netteä enemmän ja laukaa menimme vain pari kierrosta. Kaikki Neten kuvat (c) Ellinoora ja Tia.
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
Menin ensimmäistä kertaa, iltatunnilla ja Annillä pitkästä aikaa. Anni oli todella kivaa. Aluksi, teimme itsenäisiä suunan muutoksia ja voltteja käynissä. Sitten teimme loivaa kiemuraa molempiin suuntiin, ensin käynnissä ja sitten ravissa lisäten, kiemuran keskelle voltin.

Seuraavaksi jakaannuimme kahdelle pääty-ympyrälle laukkamaan molemmpiin suuntiin. Anni oli kivan herkkä pohkeelle laukan nostossa, mun piti vaan siirtää jalkaa ja kosketaa, niin se nosti laukan.
Kun siirrytiin raviin, niin poni yritti juosta alta, mutta sain otettua sen aikas hyvin takas.
60
61
62

Keskkiviikkona pääsin hyppäämään Paulilla pitkästä aikaa. Ensin verryttelimme, käynissä ja ravissa molempiin suuntiin. Sitten jatkoimme ravissa ja nousin kevyeseen istuntaan pitkillä sivuilla ja kävesin lyhyet sivut, molempiin suuntiin, pohkeet tykkäsi hyvää. Seuraavaksi menimme maapuomin yli kevyessä istunnassa, ensin ravissa ja sitten laukassa ms. Lopuksi menimme sekä maapuomin että toisella pitkällä sivulla, olevan ristikon ravissa ja laukassa. Viimeiseksi hyppäsimme ristikkosta muutetun pystyn.
63
64
Tälläinen postaus tällä kertaa. Mitä piditte? mitkä olivat lemppikuvanne? 
Kommenttia saa ja pitää laitaa, myös kysymyksiä saa vielä laitaa edelliseen postaukseen. 
P.s tänään illalla tai viimestää huomenna, tulee myös toinen postaus tämän päivän ratsastuksesta, ku käyn ratsastamassa Välekkiä.  :) 

7 kommenttia:

 1. Kuvat 35 ja 44 ovat ehkä lempparini. :) Kiva postaus!

  VastaaPoista
 2. Taas kerran kiva postaus! Mun lemppari oli toi 63! :)

  VastaaPoista
 3. Sut on haastettu!
  http://mimmijavuoksi.blogspot.fi/2014/10/190-tb-kesan-suosikit.html

  VastaaPoista
 4. Blogisi on arvosteltu!
  http://matskuntallielamaa.blogspot.fi/2014/10/linkkaa-blogisi-blogiarvostelut.html

  VastaaPoista
 5. Haastoin sut blogissani: http://matskuntallielamaa.blogspot.fi/2014/10/kesan-suosikit-haaste.html

  VastaaPoista
 6. Waude kun sulla on upea blogi ja hienoja kuvia! ja ei arvais et Pauli täyttää jo 20. se on niin taitava.menin sillä viimeks.ja ti Nette ei edes näytä vanhalta.Havanna oli Sassi Talun hevosia.siellä oli myös Arpa, Tiian entisen ponin mummo.

  VastaaPoista
 7. Lore olis kiva nimi.jos sais hevosen.

  VastaaPoista