sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Onnistunut rästitunti Annilla ja kuvia!!!!!

Tänään olin ensimmäisellä rästillänia ja menin Annilla. Meitä oli varmaan 6-8 ratsastajaa ja harjoittelimme mm. Kolmikaarista kiemuraa ja päätympyröitä.

Alkukäyntien jälkeen otimme ohjat ja nostimme ravin alkaen, tehdä pääty-ympyröitä ravissa, molempiin suuntiin.

Sitten siirsimme hetkeksi raviin ja kuuntelimme seuraavan tehtävän joka oli seuraava: Kolmikaarinen kiemura, harjoitusravissa tarhojen päädyssä nostetaan laukka ja laukataan koko pitkä sivu.

Anni toimi tedellä hyvin, vaikka jäkättikin mulle aluksi, mutta mä jäkätin sille takaisin, raipan kera.
No kun tamma huomasi että mä määräsin tahdi niin se jäkätti vahemman ja liikuin enemmän.

Teimme tehtävän myös toiseen suuntaan. Eikä Annia tarvinnut paljoa käskeä, kun piti nostaa laukka. Kaikki meni muuten hyvin mutta sitten, Karkkin ratsastaja oli nostanut laukan, eikä saanutkaan Karkkia hidastamaan tai siirtymään raviin, ja ne tuli suoraan mun ja Annin taakse.

No Anni säikähti otti ja pienet lähdöt, mä käänsin tamman pois uralta, antaen Karkkin mennä ensin ja hillitsin Annin ja sitten lopputunti meni ihan mukavasti.

Sain Annin monta kertaa kevyeksi, ja irti kuolaimesta. Tällä tammalla täytyy mennä mahdollisimman usein että kokemusta, tulisi ja saisin sen aina vaan paremmin, kuulolle ja irti kuolaimesta. Lopuksi kuvia. Valitkaa lempparinne:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

7 kommenttia:

 1. Taas niin ihana postaus! Mun lemppari oli 2 kuva.
  Ihana myös tää uus ulkoasu! Toivottavasti saisit kivoja bannereita bannerikilpailuun. Jos mulla on jossain välissä aikaa, niin mäkin yritän osallistua ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla. Kiitos kivasta, komentista. :-)

  VastaaPoista
 3. ihana postaus ja muutenkin tosi kivalta vaikuttava blogi! :) kauan olet ratsastanut? :)  oliviaponeilee.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. Kiva että tykkäät. :) Olen ratsastanut noin 15 vuotta.

   Poista
 4. Millon julkaset ne bannerikisan tulokset???!!!! Pikkasen ärsyttävää katsella sun blogii, ku ei mitää uutta tapahdu! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano hyvä, mä julkaisen ne sitten kun bannereita on tullut tarpeeksi paljon. Ja mä en voi sille mitään jos, sä et jaksa katsella. Mä laitan postauksia, sitten kun on uutta kuvamateriaalia.

   Poista