perjantai 17. tammikuuta 2014

Paulilla ratsastusta ja vauhdin hillitsemistä.

Eilen pääsin pitkästä aikaa Paulilla. Ja se oli toinen ratsastus tänä vuonna, sillä minulta poistetuin viisauden hammas, maanantaina joten en voinut mennä ratsastamaan.

Mutta nyt tämän päivän tuntiin, jonka aiheena, oli serpentiiniä, käynnissä ja ravissa. Kuvia tunnista ei ikävä kyllä ole, mutta nappasin tallissa, pojasta pari tuoretta kuvaa.

Sitten kävelin kierroksen uralla, jonka jälkeen palautin mieleeni, avotaivutukset ja Sulkutaivutukset käynnissä ja ravissa. Sitten siirryin keskiympyrälle laukkaamaan molempiin suuntiin ja harjoittelemaan: Laukan ylläpitämistä, kylkien ja pään, pitämistä suorana.


Vasemmassa kierroksessa ei ollut juurikaan mitään ongelmia, mutta oikeassa mun, kylki meni taas kasaan jollon Pauli kääntyi pois ympyrältä. Tämä tapahtui vain kerran, koska aloin vahtia kylkeäni sen jälkeen, ja heti kun huomasin että korva lähti kallistumaan oikealle, ryhdistäydyin.

Opettajani antoi minulle hyvin tahtia. Korva, kylki, korva, kylki… Oikeassa kierroksessa poni otti myös aina B:ssä (R) lisää vauhtia, jollon huomautin parilla pidätteellä ja istunnalla, että vauhti on pysyttävä samana.

Lopuksi ravasin kahdeksikkoa, ja talutin ponia loppukäynnit.

1 kommentti:

  1. minä menin Karolla usein.siis yhden tuntsarin emä.se oli kiltti.vaikka
    se oli ruualle perso.minkä jo mahasta näki.se oli niin pulska!

    VastaaPoista