Kuvia eilsestä tunnista ja tämän päivän ostosksista.

torstai 28. helmikuuta 2013

Juu, kerronpa vähän eilisestä tunnista. Harjoittelin vielä viime vuoden kouluratoja, koska sitä uutta ohjelmaa ei oltu ehditty vielä suomentaa. No ei se mitään, kyllä niistä vanhoissakin oli aika paljon hiomista, varsinkin lähestymisessä, kulmissa ja ympyröissä. Paulilla oli taas tullut tavaksi hiipiä tervehdyksen aikana. No ei muuta kun peppu tiukemmin satulaan ja pieni huomaustus, ohjilla, että ei hiivitä!

Kulmiin menemisessä meillä on vakeiksia, koska Pauli tykkää oikoa ne ja mä haluaisin että se menisi syvälle kulmaan. No vain harjoittelulla voi parantaa. ^ ^  Sitten mua häiritsi hieman se, kun maneesin katolta sulaa lumet ja se tulee vesipisaroina katosta sisälle.

Pauli oli ihana reipas ja kuulainen, ja liikkui hyvin eteen. Laukka ja ravi nousivat hyvin, ilman pahempia turhia tuupimisia. Harjoittelin myös edelleen saamaan Paulia muotoon. No, laukassa ei pysy edeleenkään, mutta ravissa ja käynnissä, ehkä vähän pidempään mitä viimeksi...

Tässä vähän kuvia eilisestä. Anteeksi kuvien epätarkkuus.


Tänään olin Prismassa ostoksilla, ja etsin Doorikselle (Keskiviikko hoitsulleni) hoitoriimua, mutta melkein kaikki koot olivat Poni-kokoja. Dooriksen riimu koko on Full, ja sitä oli vain yksi, ja tietenkin siitä oli revitty viivakoodi lappu irti! ei vähempää vois ärsytää! Aaarg! No toisaalta, en olis voinut ostaa sitä, koska rahat oli muutenkin vähissä, sekä kortilla, että käteisenä. Ostin sitten Dorpalle uuden punaisen kavikoukun, jossa oli harja, koska sen entinen kaviokoukku on mystisesti hävinnyt ja pussilisen valkoisia harjakuminauhoja.

Kuvia päivän ostuksista:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti