Vierailevat tähdet


!!!!Sivut kesken!!!!

Pixsel 
| Ruuna |  | Ensi ratsastuskerta 2016 |
4 kommenttia:

 1. olimme tänään lähdenrannan tallilla.pääsin ratsastamaan Ellu nimisellä hevosella.sitten menimme ruokkimaan alpakoita.laamoihin tottuneena ne tuntuivat pieniltä! yhden nimi oli Kismet.poikasia oli kaksi.Koiran nimi oli Tuisku.se on samaa rotua kuin kaverinikin koira.sitten söimme makkaraa ja pullaa sekä joimme mehua.paijasin kaneja.yksi oli kuin jo kuollut Ilppu, siis mun hoitokani.ihan saman näköiset.hienoja kuvia aina sulla.mulla on niin paljon kuvia ja videoita että voisin alkaa tehdä oman blogin.pitäskö pitää omaa blogia, mitä mieltä olet?! sulla on hienoja kuvia ja upeita videoita.ne on niin hienoja.

  VastaaPoista
 2. eiks ne opi et pitää sanoo paraihminen tai parahenkilö? siks puhutaan myös paraurheilusta ja paraolumpialaisista ja pararatsuista.

  VastaaPoista
 3. tee lisää videoita.pliis.

  VastaaPoista
 4. olin yhtenä päivänä lemmenlaaksossa ja näin siellä ihanan, Gunnar nimisen pennun.mutta se siitä.mikä on sun lempihevoses/ponisi ja miksi?
  milloin tähän tulee kuva tosta hevosesta?! olis kiva jos siitä olis kuva! olet niin hyvä kuvaamaan! susta vois tulla ammattilainen!

  VastaaPoista